1399/1/18 دوشنبه
خدمات الکترونیک دانشگاه پیام نور ویژه دوره کرونا
سامانه فروش آنلاین کتب درسی پیام نور و تحویل از طریق پست/ فایل دیجیتال منابع درسی در اپلیکیشن کتابخوان

.

سامانه فروش انلاین کتب درسی دانشگاه پیام نور فعال است و  دانشجویان و کلیه متقاضیان خرید کتاب های دانشگاه پیام نور می توانند منابع درسی خود را در بازه زمانی 24 تا 72 ساعت در هر نقطه در داخل یا خارج از کشور پس از ثبت سفارش در این سامانه دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی، دانشجویان جهت ثبت سفارش می توانند به سامانه فروش آنلاین کتاب به نشانی digibook.pnu.ac.ir مراجعه کنند.

همچنین،فایل دیجیتال کلیه عناوین منابع درسی که در مرکز چاپ و توزیع دانشگاه پیام نور چاپ و تولید می گردد؛ با تخفیف ۷۰ درصد به علاقمندان و متقاضیان ارائه می شود.

با ورود به سایت دانشگاه پیام نور www.pnu.ac.ir از منوی بالای صفحه گزینه دانشجو را انتخاب و وارد سامانه شوید و نسخه اندروید اپلیکیشن کتابخوان را نصب و مبادرت به انتخاب و خرید کتاب  نمایید.

و یا از سایت apps.pnu.ac.ir وارد شده و کتاب مورد نظر را انتخاب و خریداری نمایند.

لازم به ذکر است؛ می بایست از طریق آپ دانلود شده وارد سامانه شوید.